lauantai 22. elokuuta 2009

Kelminkulman kansalaisopiston kursseja

Varustekurssi Viron matkaajille, 36 tuntia

Kurssilla opettelemme ompelemaan samanlaiset tuulipuvut pariskunnan molemmille osapuolille. Lisäksi tutustumme vyölaukkumalleihin ja materiaaleihin sekä vierailemme halpamarketin kenkäosastolla vertailemassa lenkkareita ja avokkaita. Luennoilla opiskelemme mm. viron kielen tärkeimpiä fraaseja, joita tarvitset alkoholi- ja vaateostoksilla, sekä kohotamme kansallista ylemmyydentuntoa.

Kuinka ärsytät kanssashoppailijoita, 40 tuntia

Kurssi keskittyy opettamaan sinulle parhaat tavat toimia tukkona niin kaupan ulko-ovilla, käytävillä kuin kassallakin. Opiskelemme mahdollisimman hidasta liikehdintää mm. pullonpalautusautomaatilla, ja parhaita tapoja kiusata muita ihmisiä ostoskärryjen kanssa. Ryhmätyönä suoritamme harjoitteita mm. eleettömyyden säilyttämiseksi muiden paheksuessa ja treenaamme tarpeeksi halveksuvaa tuhahdusta. Lisäksi kohotamme itsetuntoa psyykkisten harjoitteiden avulla, jotta kehtaat paremmin kiilata jonossa.

Ajattelevasta autoilijasta tientukkeeksi, 36 tuntia

Pääsyvaatimuksena kurssille on B-ajokortti. Opiskelemme pääasiassa teoriapainotteisesti, viimeisellä kerralla on ajotunti. Kurssi antaa valmiudet mahdollisimman hitaaseen kiihdyttämiseen, kuolleessa kulmassa roikkumiseen ja kaistan vaihtoon muita autoilijoita huomioimatta. Kertaamme myös, että kaupan parkkipaikalla on syytä pysähtyä heti alkuunsa valitsemaan paras paikka lähinnä ulko-ovia ja perustelemme, miksi nelikaistaisella ajoradalla on parempi käyttää vasenta kaistaa.

Naapureiden huomaaminen kerrostalossa, 42 tuntia

Kurssi antaa valmiuden täysipainoiseen naapureiden tarkkailuun. Opiskelemme erilaisia tapoja listata ja taulukoida naapureiden tekemisiä, ja tutustumme taloyhtiölakien kiemuroihin ja niiden vapaamuotoiseen soveltamiseen. Teemme myös opintokäyntejä, käymme mm. kangaskaupassa perehtymässä parhaisiin verhokangasmateriaaleihin, jotka kätkevät sisäpuolella olevan, mutta joista näkee hyvin ulos. Saamme myös luennon parhaista halvoista kiikareista ja erilaisista peileistä, joiden avulla näet mutta et näy. HUOM. eläkeläisille alennettu kurssimaksu.

Idiotismin alkeet, 66 tuntia

Kurssilla opitaan hukkaamaan maalaisjärki ja normaali ajattelu. Opit käyttäytymään typerästi täysin normaaleissa tilanteissa ja kurssin jälkeen et osaa käyttää pankkiautomaatteja tai huoltoasemien bensamittareita. Opit myös, että mitään sinulle sanottua ei kannata uskoa, joten jatkossa osaat toimia täysin oman mielesi mukaan missä tahansa tilanteessa. Vahvistamme itsetuntoasi ja hermojesi kestävyyttä, jotta jaksat inttää asiakaspalvelijoille ja muillekin ihmisille.

Peitä nirsoilusi allergialla, 16 tuntia

Eikö porkkana maistu? Etkö halua aina iänikuista ruisleipää? Miksi syödä vain kohteliaisuudesta jotain, josta et pidä, kun voit tekeytyä allergiseksi. Perehdymme eri ruoka-aineallergioiden maailmaan, jotta voisit vakuuttavammin perustella, miksi et halua syödä jotain ruoka-ainetta. Opiskelemme myös hyviä selityksiä sen varalle, että vaikkapa keliaakikoksi tekeydyttyäsi sattuisitkin pitämään oluesta. Lisäksi kasvatamme mielikuvaharjoitteilla itsetuntoasi sen varalle, että joku oikeasti allerginen sattuisi nuhtelemaan sinua teeskentelystä ja oikeasti ruokarajoitteisten elämän vaikeuttamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti