torstai 4. kesäkuuta 2009

Notta perkeles

Eteläpohojalaanen sanoos, notton niin kiirus nottei kissiäkää kerkiä sanomahan ku pitkähäntääseksi eläämeksi.

Edellisen retken kuvat ovat edelleen muistikortilla, lintuhavainnoinnit jäissä (ja kuumottavaan lukemaan onkin jumahdettu), puutarhaa kastelee kaatosade. Helmi-marsu on toipunut leikkauksesta hyvin (kop KOP), toki uusimisriski on virtsakivissä valitettavan iso. Tuli muuten nähtyä marsun napakin, tuolta kun on joko massunalus ajeltu karvoista paljaaksi, ja siellä navan alla on sitten pieni leikkausjälki. Karvat kasvaa kyllä jo nyt takaisin kohisten, eli Helmiäisestä ei tullut pysyvästi edes puoliskinnyä.

Olen kuluttanut aikaani askartelemalla. Sitä kun keksii, että voisi harrastuksekseen tehdä kaikkea pientä ja sitten vaikka myydä niitä, ja sitten huomaa tekevänsä niitä kiireellä viikkoa ennen, vaikka kuinka olisi ollut aikaa koko talvi. Lisäksi lauantaina suunnittelin viedä kirppisroinaa peräkonttikirppikselle, ja nekin tavarat pitäisi etsiä. Ajattelin kyllä laiskana tehdä vain "koostelaatikoita", eli heittelen kamaa laatikkoon ja laitan lapun 1 e/kpl tai 2 e/kpl jne. Noita jaksa hullukaan moisen parin tunnin jutun takia yksitellen laputtaa.

Niin, se jääkaapin oven kahva. Niitä löytyi jopa huoltoliikkeen hyllystä, hinnaksi olivat lätkäisseet 15 euroa. Odotin kovempaakin hintaa, mutta toisaalta tuohonkin rahaan tulee muoville aika hyvä kilohinta. Täytyy koittaa olla tempomatta tuota uutta kahvaa ihan niin sivuttaisvetoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti