lauantai 23. toukokuuta 2009

Shoppailua ja mopoilua

En sitten ostanut suunnistuskenkiä, sillä kaupan myyjä oli sitä mieltä, että saattaisivat Jalaksella kyetä tekemään noille vanhoille hankaaville jotain. Toimitan ne siis kauppaan, ja toimittavat ne sieltä eteenpäin. Uudet Jalaksen nastarit, joissa ei ole saumaa kantapäässä kustantavat näemmä 79 e. Täytyy siis investoida niihin, jos eivät saa vanhoja kuntoon. Ostin kylläkin sitten pitkähihaisen paidan sekä säärisuojat, loppuupa ainakin säärien telominen risukossa. Muutenkin tulee helposti mustelmia.

Samalla reissulla yritimme etsiä jääkaappiin uutta kahvaa. Vanha jäi eilen käteen, tosin se oli pitkään jo murtunut ja puoliksi rikki. Mitä tuossa vähän googletin, niin taitaa olla UPOissa tyyppivika tuo kahvan hajoaminen. Myyjäliike ei niitä toimita, antoivat huollon yhteystiedot. Mielenkiintoista kuulla, mitä uusi kahva maksaa, mikäli niitä nyt edes saa. Ei tuo mikään ikäloppu laite kylläkään ole, eli sikäli toivoa vielä voisi olla.

Eilen tuli viimeinkin aloitettua moottoripyöräkausi, eli ehdimme porukan reissulle mukaan. 220 km pyörän selässä ihan "kylmiltään" sai kyllä persuukset puutumaan kiitettävästi. Matkalla tuli vastaan mm. pyörästään bensapumpun rikki saanut prätkähemmo (eipä ollut resursseja auttaa, sori vaan) ja innolla letkaa vetämää lähtenyt tossumopoilija, jonka pikkuvekotin kulki seitsemääkymppiä. Ei ihan laillinen vehje siis, mutta saipa poika varmaan kumarrukset ja kunnioitukset muilta kyseisen pikkukylän mopopojilta, kun oikein isojen pyörien letkan kärkeen kiilasi ja siinä jonkun kilometrin ajeli. Ja me saimme hyvät naurut kahveepaikassa pojan ansiosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti